WOEF Boetiek is geopend! Beperkingen door het Corona Virus zijn van kracht. Lees alle informatie hier.
WOEF Boetiek Zoeken Product Hond Online
Online Hondenwinkel WOEF Boetiek Kopen

De nieuwste producten

Bekijk onze nieuwste hondenproducten van de hoogste kwaliteit.

Klantenservice

Corona Virus: Wegens enorme drukte lukt het ons niet om binnen de werkdag op klantenberichten te sturen. Wij danken u voor uw geduld en begrip.
Hieronder kunt u de meest gestelde vragen terugvinden. WOEF Boetiek doet er alles aan alle vragen zo goed mogelijk te beantwoord. Wij raden dan ook altijd aan eerst deze pagina's aandachtig te lezen. Heeft u een vraag over Bestellingen, Betaalmethoden, Verzendingen of Retouren? Onze informatiepagina's helpen u graag verder. Staat uw vraag er alsnog niet tussen? Neem contact op met Team klantenservice via mail of contactformulier! 
Kan ik nog bestellen met de huidige Corona situatie?
Wij snappen dat u bezorgd bent over uw bestelling en de recente uitbraak van de COVID-19 virus. Vrees niet, wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws. Voorlopig verwerkt WOEF Boetiek nog alle bestellingen en heeft het Coronavirus weinig impact op uw bestelling. Lees meer over ons hier.
Wie of wat is WOEF Boetiek?
Wij van WOEF Boetiek zijn zelf gepassioneerde hondenliefhebbers en weten precies wat uw trouwe viervoeter nodig heeft om samen met u een heerlijk leven te leiden. Wij bieden hondenproducten tegen een eerlijke prijs.

Honden Winkel Online Hulp Klantenservice

Andere vraag?

Team WOEF Boetiek Klantenservice helpt u graag verder. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te antwoorden, dit via mail of via ons gemakkelijke contactformulier.  

Stel uw vraag Of stuur een e-mail